Almeda Abazi Efehan Sayışman : Almeda Abazi'den Efehan paylaşımı - Magazin haberleri ... / Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Almeda Abazi Efehan Sayışman : Almeda Abazi'den Efehan paylaşımı - Magazin haberleri ... / Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi.. Almana abazi yaşlanmayan görünümü ile kızının annesi gibi değil de ablası gibi görünüyor. 31/10/201931/10/2019 medya fatih com 0 yorum almeda abazi, dermoid kist, efecan, tolgahan sayışman. Geçtiğimiz 13 şubat'ta amerika beverly hills'te evlenen ünlü oyuncu tolgahan sayışman ve 2008 miss globe kainat güzeli almeda abazi, beş hafta süren balayından döndü. İlgi̇li̇ haber tolgahan sayışman, almeda abazi'yi ailesinden istedi. Daha 17 yaşındaydı almeda adını dünyaya duyurduğunda.

Sayışman, miss turkey 2010 ikincisi serenay sarıkaya ve miss turkey 2007 birincisi selen soyder'le aşk yaşadıktan sonra kalbini bu defa da 2008'de miss globe kâinat güzeli seçilen arnavut almeda abazi'ye kaptırdı. Hürriyet'ten i̇smail bayrak'ın haberine göre, 13 şubat 2017'de los angeles'ta evlenen tolgahan sayışman ve almeda abazi, iki hafta önce çocukları olacağı haberini aldı. Direksiyon başına geçen tolgahan sayışman bir süre sonra kaza yaptı. Tolgahan sayışman ve almeda abazi'den henüz evlilik fotoğrafı gelmedi. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı.

Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'ı ...
Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'ı ... from images.bursadabugun.com
Oyuncu tolgahan sayışman 2 yıl önce evlendiği almeda abazi ile geçtiğimiz akşam kuruçeşme'de bir balıkçıdaydı. Tolgahan sayışman ve almeda abazi'den henüz evlilik fotoğrafı gelmedi. Koyu bir fenerbahçe taraftarı olan sayışman, galatasaray'ı tutan eşinin aklını çeldi ve evdeki rekabete son verdi. Sevgililer gününden bir gün önce dünyaevine giren ve balayı için hawaii'ye gidecek olan çiftin düğün fotoğrafları ortaya çıktı. Tolgahan sayışman almeda evlenmeden önce galatasaray'ı tutuyordu. Almeda abazi, geçtiğimiz aylarda eşi tolgahan sayışman'la kamera karşısına geçen oğlu için oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarını tutamadı. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Şu sıralar tolgahan sayışman ile yaşamına devam eden almeda'nın geçmişine gelin hep birlikte bir göz atalım!

Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi, önceki gün kuruçeşme'de bulunan bir mekanda akşam yemeği yedi.

Almeda abazi sayışman (13 şubat 1992, tiran), arnavut asıllı türk model ve oyuncu. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır. Tolgahan sayışman ile olan evliliğinden 12 haftalık hamile olan almeda abazi'nin estetiksiz hali gündeme gelmeye devam ediyor. Çift, mahsun kırmızıgül ve ece binay'dan bir yıl sonra, onların da nikah yeri olarak seçtiği beverly wilshire hotel'de evlendi. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Direksiyon başına geçen tolgahan sayışman bir süre sonra kaza yaptı. Oyuncu tolgahan sayışman 2 yıl önce evlendiği almeda abazi ile geçtiğimiz akşam kuruçeşme'de bir balıkçıdaydı. Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Kova burcu özelliklerine sahip olan almeda abazi sayışman, 1.72 metre uzunlukta ve 57 kilogram ağırlıktadır. Tolgahan sayışman, iki yıldır birlikte olduğu arnavut sevgilisi almeda abazi'le los angeles'ta evlendi. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, eşi almeda abazi'ye nasıl aşık olduğunu anlattı. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman'dan bekarlığa veda pozu geldi. 3 saat yemek yiyen çift çıkışta araçlarına bindi.

Tolgahan sayışman ve almeda abazi'den henüz evlilik fotoğrafı gelmedi. Çift, mahsun kırmızıgül ve ece binay'dan bir yıl sonra, onların da nikah yeri olarak seçtiği beverly wilshire hotel'de evlendi. Almeda abazi'nin uzun duvaklı gelinliği büyüledi. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu. Star tv'de ekrana gelen bir hülya avşar sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu tolgahan sayışman'dı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin oğulları Efehan ...
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin oğulları Efehan ... from i.sozcu.com.tr
Ünlü oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi düğün fotoğrafları paylaşıldı. Yapılan ameliyatın ardından efehan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için 'oğluma nazar değdi' diyerek. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Kova burcu özelliklerine sahip olan almeda abazi sayışman, 1.72 metre uzunlukta ve 57 kilogram ağırlıktadır. Sayışman ile abazi baharda nikâh masasına oturacak. Tolgahan sayışman, kalbini yine tescilli bir güzele kaptırdı.

Şu sıralar tolgahan sayışman ile yaşamına devam eden almeda'nın geçmişine gelin hep birlikte bir göz atalım!

Almana abazi yaşlanmayan görünümü ile kızının annesi gibi değil de ablası gibi görünüyor. Almeda abazi tolgahan sayışman'ın yasağından dert yanarken, sayışman esprili şekilde konu şekilde konu değiştirdi. Star tv'de ekrana gelen bir hülya avşar sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu tolgahan sayışman'dı. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman'dan bekarlığa veda pozu geldi. 2008' de miss globe kâinat güzeli yarışmasını kazanmıştır. Şu sıralar tolgahan sayışman ile yaşamına devam eden almeda'nın geçmişine gelin hep birlikte bir göz atalım! Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi, önceki gün kuruçeşme'de bulunan bir mekanda akşam yemeği yedi. Tolgahan sayışman, kalbini yine tescilli bir güzele kaptırdı. Yapılan ameliyatın ardından efehan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çift, mahsun kırmızıgül ve ece binay'dan bir yıl sonra, onların da nikah yeri olarak seçtiği beverly wilshire hotel'de evlendi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Dermoid kist' hastalığı tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğlunun kafasındaki ur ile çok merak edilmeye başlandı.

Yapılan ameliyatın ardından efehan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi olan almeda, 'yok böyle dans' programında da performans sergilemişti. Almeda abazi'nin uzun duvaklı gelinliği büyüledi. Sayışman ile abazi baharda nikâh masasına oturacak. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, 2008'de miss globe kainat güzeli seçilen almeda abazi ile.

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi bebekleri Efehan'ın ...
Tolgahan Sayışman Almeda Abazi bebekleri Efehan'ın ... from i.elmaelma.com
Çift, mahsun kırmızıgül ve ece binay'dan bir yıl sonra, onların da nikah yeri olarak seçtiği beverly wilshire hotel'de evlendi. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi, önceki gün kuruçeşme'de bulunan bir mekanda akşam yemeği yedi. 2017 yılında yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile evlenmiştir. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 14 şubat 2017 yılında los angeles'ta dünyaevine girmiş, ikilinin bebekleri efehan, 5 mayıs'ta dünyaya gelmişti. Almeda abazi ve tolgahan sayışman, önceki gün los angeles'ta hayatını birleştirdi. Kova burcu özelliklerine sahip olan almeda abazi sayışman, 1.72 metre uzunlukta ve 57 kilogram ağırlıktadır.

Sevgililer gününden bir gün önce dünyaevine giren ve balayı için hawaii'ye gidecek olan çiftin düğün fotoğrafları ortaya çıktı.

Almeda abazi ve tolga sayışman'ın evlendiği düğünde dikkat çeken 2 güzel vardı. Almana abazi yaşlanmayan görünümü ile kızının annesi gibi değil de ablası gibi görünüyor. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi düğün fotoğrafları paylaşıldı. Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 14 şubat 2017 yılında los angeles'ta dünyaevine girmiş, ikilinin bebekleri efehan, 5 mayıs'ta dünyaya gelmişti. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, eşi almeda abazi'ye nasıl aşık olduğunu anlattı. Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi. İkiliye abazi'nin kız kardeşi i̇lda ve basketbolcu sevgilisi kenan sipahi'nin yanı sıra, eski futbolcu uğur boral ve eşi de eşlik ediyor. Sayışman, miss turkey 2010 ikincisi serenay sarıkaya ve miss turkey 2007 birincisi selen soyder'le aşk yaşadıktan sonra kalbini bu defa da 2008'de miss globe kâinat güzeli seçilen arnavut almeda abazi'ye kaptırdı. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi, önceki gün kuruçeşme'de bulunan bir mekanda akşam yemeği yedi. Magazin dünyasının dört gözle beklediği düğün sonunda oldu! Lise eğitimini i̇stanbul özel tarhan koleji'nde tamamlamış. Almeda güzelliğini ve yüz hatlarını annesi albana'dan almış.

Dizisinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkmayı düşünen tolgahan sayışman, eşi almeda abazi'nin arnavutluk'ta gerçekleşecek yeni bir projesinin olduğunu ve bu yüzden tek başına plan yaptığını açıkladı almeda abazi. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Posting Komentar

0 Komentar